Handelsbetingelser

Generelle oplysninger
by KAND
Tvedvangen 291
2730 Herlev
info@bykand.dk
+45 22 20 98 52
CVR-nr. 32 52 03 24


Produktinformation:
De grafikske plakater hos by KAND trykkes på flere papirkvaliteter efter plakattype. Alle grafiske plakater leveres uden ramme.
Alle tryk fra by KAND laves på standardmål, så rammer dertil er nemme at finde og billige at erhverve.
 Plakater, du modtager fra by KAND, er alle forsvarligt indpakket, og du bør kun pakke disse ud med rene hænder, da der ellers risikeres afsmitning på trykket.


Kvalitet:

by KAND leverer kun produkter af meget høj kvalitet, og har derfor indgået samarbejde med et trykkeri omkring produktionen, så alt til fulde lever op til kunderenes og vore egne forventninger. Vores anvendte trykkeri er svanemærket, og de overholder derfor alle de skrappe miljøkrav der kræves, for at kunne bære dette nordiske miljømærke. Med dit valg af vores tryksager, bidrager du til et renere miljø.

by KAND ønsker at gøre opmærksom på, at farver og kvaliteter kan afvige, da computeres farver og skærmopløsninger variere. På dit skærmbillede fra webshoppen, kan forekomme en forskel i forhold til original tryk. Mindre farveafvigelser betragtes derfor ikke for at være en mangel i købelovens forstand.


Bestilling:


Ved bestilling hos by KAND er alle priser i DKK inklusiv 25% moms. Bestillingen afregnes via MasterCard, Visa Electron, Maestro og MobilePay og der tages ikke gebyr hos by KAND.

Ved ordreafgivelse vil du modtage en mail med bekræftelse på din ordre.

Send ikke breve med kontanter eller checks, da by KAND ikke godtager denne betalingsform og ej heller kan tage ansvaret herfor.


Forsendelse (35 DKK):

by KAND vil i hverdagene afsende indkomne ordre der afgives inden kl. 12.00 og vil hver mandag afsende weekendens afgivne ordre.

Forsendelsen vil ske med PostNord, herfra forventer by KAND 1-3 hverdags leveringstid i Danmark.
Alle ordre vil blive sendt til den adresse der er oplyst ved ordreafgivelsen.

by KAND tilbyder gratis fragt på alle køb over 300 DKK med levering i Danmark, og alle pakker vil blive leveret til den pakkeshop du har valgt ved checkout. Du skal selv afhente pakken i pakkeshoppen. PostNord vil også informere dig om afhentningssted.

Modtager du mod forventning ikke din pakke eller en meddelelse fra PostNord om afhentning af pakken i pakkeshoppen, bedes du kontakte by KAND, og vi vil hjælpe med at løse problemet hurtigst muligt.


Returnering:

Du vil altid modtage en påmindelse fra, hvis du ikke afhenter din forsendelse. Bliver pakken ikke afhentet rettidigt (14 dage), bliver den returneret til by KAND. Fragtomkostninger forbundet hermed vil ikke blive refunderet.


Reklamationsret:


Du har 2 års reklamationsret på vare købt hos by KAND. Er du uheldig at modtage en beskadiget vare eller en anden vare end den bestilte, skal du inden for rimelig tid klage over dette. Her forventes 2 måneder, som værende rettidigt for en eventuel klage. En beskrivelse af reklamationen med foto og tekst sendes til support@bykand.dk og vi vil efter modtagelse af denne behandle reklamationen hurtigst mulig.

Du kan også udnytte reklamationsretten ved at sende varen retur med en tydelig fejlbeskrivelse, denne sendes til by KAND – Tvedvangen 291 – 2730 Herlev herfor betaler by KAND naturligvis forsendelsesomkostningerne, hvis du er nødt til at returnere en forkert eller beskadiget vare. For en reklamation er det en forudsætning, at eventuelle mangler eller defekter ikke er sket, som følge af købers fejlagtige brug af produktet eller anden skadevoldende adfærd. Vi forbeholder os ret til at afhjælpe en mangel/skade ved at erstatte med en ubeskadiget vare, frem for at betale købssummen tilbage.

Mener du ikke vi har håndteret din klage til din fulde tilfredshed, har EU-Kommisionen nu oprettet en klageinstans http://ec.europa.eu/odr hvor til der kan rettes henvendelse.


30 dages fuld returret:


I tilfælde af, at du fortryder dit køb, skal du returnere varen i uåbnet originalemballage. Varen skal være by KAND – Tvedvangen 291 – 2730 Herlev, i hænde senest 30 dage efter, du har modtaget den. Vi vil efter godkendelse af returneringen refundere pengene for købet. 
Fragtomkostningerne forbundet med returnering er på kundens egen regning.

Bemærk venligst, at vi ikke modtager returpakker sendt på efterkrav eller lignende.
 Beskadigede returvarer, der modtages af by KAND, refunderes ikke, hvis skaden er sket på grund af fejlagtig håndtering/indpakning.

BEMÆRK: Du kan ikke udøve fortrydelsesretten ved blot at nægte at modtage varen eller ved at undlade at afhente den i pakkeshoppen. Send venligst meddelelsen om fortrydelse til support@bykand.dk.


Forsinkelser:


Opstår der forsinkelser, er kunden kun berettiget til at ophæve aftalen, hvis der ved aftalens indgåelse er præciseret, at leveringen skal ske på en bestemt dag/tid, og at by KAND har tilkendegivet, at dette kan overholdes.


Ophavsret:


by KAND har den fulde ophavsret til denne hjemmeside, og alle designs, billeder, motiver m.m. tilhører by KAND. Derfor må der ikke kopieres/reproduceres noget fra hjemmesiden uden forudgående tilladelse fra by KAND
. Leverede designs er under samme beskyttelse, hvorfor der her også kræves tilladelse fra by KAND til kopiering eller reproduktion.

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 20/12/2019